hotel belair

website over vakanties

Altijd vakantie met een zwembad in de tuin

Zwembad

Met een zwembad in de tuin heb je altijd het gevoel dat het vakantie is. Ik in elk geval wel. Omdat we met onze kinderen alleen in het hoogseizoen op vakantie kunnen, wordt het al snel erg duur.  We brengen dus veel zomers bij huis door. We hebben al een aantal zwembaden in de tuin versleten en we daarom besloten we om dit keer voor een meer duurzame oplossing te kiezen.

Zwembad in de tuin

Een zwembad in de tuin van Bodyfit

We hebben de ruimte dus we hebben een zwembad in onze tuin laten aanleggen. Echt een ingegraven zwembad dus. Hiervoor zijn we terecht gekomen bij Bodyfit in Zeewolde. Ondanks dat we ons redelijk hebben ingelezen, waren we toch enigszins overweldigd door de mogelijkheden. Niet alleen zijn zij dealer van een aantal gerenommeerde kwaliteitsmerken, ze hebben ook de beschikking over een zwembadfabriek waar dus maatwerk zwembaden gebouwd kunnen worden. Dan kun je echt je zwembad helemaal zelf samenstellen.

Waterpret

Verschillende mogelijkheden en materialen

Maar ook bij de kant en klare modellen zijn er veel keuzemogelijkheden. Je bepaalt zelf de afmetingen, de diepte, of je het wil laten aflopen of niet. Ook de randen, positie van de trap en natuurlijk het materiaal bepaal je zelf. Zo kun je kiezen voor een polyester zwembad of voor polypropyleen. Beide materialen hebben hun eigen voor- en nadelen. Een adviseur kan je hier alles over vertellen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om opties toe te voegen zoals verlichting of verwarming. Ook kun je jouw zwembad uitbreiden met een overkapping of een buitendouche.

Wij genieten met volle teugen van het zwembad in de tuin. Het is heerlijk om dit zo bij huis te hebben. De kinderen vinden het fantastisch en nodigen ook regelmatig vriendjes en vriendinnetjes uit om te komen zwemmen. En zelf nemen we ook regelmatig een verfrissende duik.